Gayrimenkul yatırımları E-2 yatırımcı vizesi şartlarını sağlar mı?

Ticari Anlaşmalı Yatırımcı Vizesi (göçmen olmayan E-2 kategorisi) uygun anlaşmaların imzalandığı ülkelerin vatandaşlarına yöneliktir. Anlaşmaya taraf ülkelerin yatırımcıları A.B.D.’de halihazırda bulunan bir işletmeyi satın almalı ya da sıfırdan bir iş kurmalıdır. Federal Düzenlemeler Kanunu 2 CFR 41.51(m), “Ticari girişim, kar için hizmet veya mal üreten, A.B.D.’nin belirli yetki alanlarında iş yürütmek için gerekli yasal zorunlulukları yerine […]