Gayrimenkul yatırımları E-2 yatırımcı vizesi şartlarını sağlar mı?

Ticari Anlaşmalı Yatırımcı Vizesi (göçmen olmayan E-2 kategorisi) uygun anlaşmaların imzalandığı ülkelerin vatandaşlarına yöneliktir. Anlaşmaya taraf ülkelerin yatırımcıları A.B.D.’de halihazırda bulunan bir işletmeyi satın almalı ya da sıfırdan bir iş kurmalıdır. Federal Düzenlemeler Kanunu 2 CFR 41.51(m), “Ticari girişim, kar için hizmet veya mal üreten, A.B.D.’nin belirli yetki alanlarında iş yürütmek için gerekli yasal zorunlulukları yerine […]

Ana Yatırımcı Dışındaki Yabancı Çalışanlar için E2 Vizesi

E2 anlaşması kapsamındaki yatırım vizeleri, A.B.D.’nin ticaret ve dostluk anlaşması bulunan bazı ülkelerden gelen iş adamları içindir. Bu vize ülkeye Amerika’da mevcut bir ticari işletmeyi satın alabilecek veya sıfırdan yeni bir iş kurabilecek büyüklükte yatırım getiren yabancı uyruklu yatırımcılar içindir. Ana yatırımcı işletmede aktif bir rolü olduğunu ve bu Amerikan şirketini şahsen geliştirip yönettiğini göstermek […]